Forum

Guest  

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: 1 [2]
Topic: iBood image grootte
RPG
Administrator
Posts: 326
Re: iBood image grootte
on: April 4, 2014, 15:21

Als er feeds tussen zitten die zich niet aan de standaarden van het netwerk houden wel. Tot nu toe heb ik van weinig mensen gehoord dat de feeds zich niet aan de standaard voldeden kwa image link. De eerdere keer dat ik het hoorde had toen de winkel de feed aangepast voor die persoon.


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: iBood image grootte
on: April 4, 2014, 15:22

Quote from Dountill on April 4, 2014, 15:19

Overigens loop ik ook tegen een heel raar probleem aan met een andere feed. De inspector geeft aan dat hij de afbeelding niet in kon laden, en het product blijft wit:

http://gyazo.com/036a11d31b97941c8e4f738066b7ad6a


Als ik de link echter uit de inspector kopieer, kan ik hem zelf wel laden.

http://www.conversive.nl/hosted_productfeeds/Expert/images/20140404.png



Heb je een link naar de pagina waar dit gebeurt ?


Dountill
Member
Posts: 18
Re: iBood image grootte
on: April 4, 2014, 15:25

http://elektronicakorting.nl/


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: iBood image grootte
on: April 4, 2014, 15:26

Bij mij doen alle afbeeldingen het op die pagina. Inclusief die van de foto camera


Dountill
Member
Posts: 18
Re: iBood image grootte
on: April 4, 2014, 15:30

Welke browser check jij? Chrome en IE gaan nu ook goed hier. Gisteren ondervond ik ook problemen met Chrome


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: iBood image grootte
on: April 4, 2014, 15:31

Ik gebruik voornamelijk firefox


Dountill
Member
Posts: 18
Re: iBood image grootte
on: April 4, 2014, 15:33

Bedankt! Lijkt nu opgelost na firefox er opnieuw op te zetten!


Pages: 1 [2]
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 4 ; Page loaded in: 0.013 seconds.