Forum

Guest  

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Topic: Product page
wndworks
Member
Posts: 12
Product page
on: May 23, 2012, 16:26

Beste,


Ik krijg de product page plugin niet aan de praat. De api key is geactiveerd. Wat ik heb gedaan is het volgende:


– Pagina aangemaakt

– De pagina de volgende inhoud gegeven: [display_productpage]

– Bij de "Product page settings", de link van de pagina ingevuld (http://www.mijndomein.nl/productpagina)

– Bij mijn store heb ik "Use a productpage" op yes gezet.


Mijn pagina is gewoon blanco. Er worden geen producten geladen. Ik kan bij de andere instellingen niks vinden, en ook op het forum ben ik niks tegengekomen over de werking van deze plugin.


Zie ik iets over het hoofd? Als ik de store gewoon include op de pagina [display_multi store="2" ] dan worden de producten wel geladen.


Mvg,


Wijnand


RPG
Administrator
Posts: 323
Re: Product page
on: May 23, 2012, 19:34

Hoi,


Je zou op de productpage moeten uitkomen als je drukt op het plaatje/de buy now knop naast de prijs. Het is zoals ik in het voorbeeld via mail liet zien een extra pagina maar mensen heen gaan.


Je moet dus net als altijd gewoon de normale store toevoegen. Alleen inplaats van dat ze dan direct naar de affiliate site gaan gaan ze eerst naar de product page op je eigen site toe.


wndworks
Member
Posts: 12
Re: Product page
on: May 24, 2012, 06:24

Ach, dat was me niet helemaal duidelijk. Het werkt nu. Bedankt!


Fritsje
Member
Posts: 155
Re: Product page
on: November 24, 2013, 12:48

Dus ik maak één keer een nieuwe pagina en plak daar [display_productpage] in als tekst, en geef geen titel aan de pagina. Dan sla ik de pagina op, copy de URL en plak die in het addon scherm en als ik dat 'overwrite title' aanzet dan zal de pagina telkens de titel krijgen van het product?


Ik hoef dus niet voor elke store een pagina aan te maken?


Ik begrijp het nog niet helemaal helaas.


-edit-

Ik snap het al redelijk: 1 post/pagina zorgt voor alle producten.


RPG
Administrator
Posts: 323
Re: Product page
on: November 25, 2013, 20:56

Quote from Fritsje on November 24, 2013, 12:48

Dus ik maak één keer een nieuwe pagina en plak daar [display_productpage] in als tekst, en geef geen titel aan de pagina. Dan sla ik de pagina op, copy de URL en plak die in het addon scherm en als ik dat 'overwrite title' aanzet dan zal de pagina telkens de titel krijgen van het product?


Dat is correct. Als men dan vanuit een store op een item klikt (Je moet dan bij de store settings voor de store instellen dat hij de product page moet gebruiken) dan gaan ze naar de item page. Die item page heeft dan de title van het product.



Ik hoef dus niet voor elke store een pagina aan te maken?


Inderdaad. Je moet alleen per store bij de settings van die store instellen dat die gebruik moet maken van de product page.


Fritsje
Member
Posts: 155
Re: Product page
on: November 26, 2013, 08:45

Quote from admin on November 25, 2013, 20:56


Dat is correct. Als men dan vanuit een store op een item klikt (Je moet dan bij de store settings voor de store instellen dat hij de product page moet gebruiken) dan gaan ze naar de item page. Die item page heeft dan de title van het product.



Het werkt prima alleen heeft de productpage niet telkens een andere titel, de URL verandert wel uiteraard maar de titel blijft wat hij is, ook al heb ik aangevinkt dat dit moet veranderen in de plugin settings.

Maakt het wat uit dat ik een post heb gemaakt in plaats van een page voor de productpage?


-edit-

Nee, ik heb nu een page ingesteld als productpage en ook daarvan blijft de titel zoals ik deze aan de pagina heb gegeven, hij verandert niet in de naam van het product dat wordt weergegeven (alleen de URL krijgt de productcode).


Doe ik iets fout?


-edit2-

De paginatitel verandert wel maar de originele titel blijft in de top-balk van de browser zichtbaar, dat verwarde mij. De titel op de pagina past inderdaad aan adhv producttiel.


RPG
Administrator
Posts: 323
Re: Product page
on: November 29, 2013, 00:32

Sorry voor late reply, enorm drukke periodes wegens de opkomende feestdagen. Maar ga er vanuit dat hij het nu goed doet ?


Fritsje
Member
Posts: 155
Re: Product page
on: December 12, 2013, 14:50

NP.


De titel van de pagina verandert, de titel in de browserbalk bovenaan (dus waar nu 'Forum' staat) blijft altijd gelijk. Ik weet niet of dit ook zo hoort maar als dat zo is dan werkt alles zoals het hoort, als deze balk-titel hoort te wijzigen dan werkt het niet.


Pages: [1]
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 4 ; Page loaded in: 0.055 seconds.