Forum

Guest  

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1] 2
Topic: Extra velden
eddyemmer
Member
Posts: 39
Extra velden
on: September 10, 2013, 10:29

Hoi,


Ik heb de optie "extra velden" in eerste instantie uitgezet. Maar nu wil er toch gebruik van maken maar kan nergens meer deze optie aan zetten.


Weet iemand hoe dit weer aan moet?


thanks!


eddyemmer
Member
Posts: 39
Re: Extra velden
on: September 11, 2013, 11:26

Iemand een oplossing?


Fritsje
Member
Posts: 158
Re: Extra velden
on: September 13, 2013, 10:02

Ha ik ben juist op zoek hoe je de extra velden uit zet, weet je nog hoe dat moet of is dat nu juist het probleem?


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: Extra velden
on: September 28, 2013, 09:08

In de plugin instellingen kan je "Importeer extra velden:" op ja of nee zetten.


xipe
Member
Posts: 5
Re: Extra velden
on: September 28, 2013, 11:39

Hallo,


Ik zie helemaal geen extra velden…


Zou graag een wat groter plaatje hebben en dat op mijn eigen server opslaan.

En wat customteksten bij de descriptions maken.


Maar misschien wil ik te veel?

🙂


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: Extra velden
on: September 28, 2013, 18:00

Heb je importeer extra velden op ja gezet en daarna de feed opnieuw geimporteerd?


Als het een tradetracker feed is en extra velden bevat, zal je bij de xml settings alle extra velden moeten zien die je kan tonen op de site.


Plaatjes op je server zetten kan ik de plugin niet laten doen. Dat gaat enorme bandbreedte kosten (stel dat je feed 1000 producten heeft en elk plaatje 100kb is dan heb je al 100 mb per update wat zo'n 3gig per maand is. Veel mensen hebben feeds met 100.000 producten of meer waardoor dat niet te doen is helemaal omdat de import dan uren gaat duren)


Ik ben wel bezig geweest om te kijken of ik het mogelijk kan maken dat je eigen descriptions bij producten kan maken. Nadeel is alleen dat veel feeds hun producten wisselen elke dag waardoor je elke dag opnieuw descripties moet maken. Maar misschien dat ik dat wel ooit nog in de plugin zet als ik daar een handige oplossing voor vind.


xipe
Member
Posts: 5
Re: Extra velden
on: October 4, 2013, 17:21

Quote from admin on September 28, 2013, 18:00

Heb je importeer extra velden op ja gezet en daarna de feed opnieuw geimporteerd?


Als het een tradetracker feed is en extra velden bevat, zal je bij de xml settings alle extra velden moeten zien die je kan tonen op de site.


Plaatjes op je server zetten kan ik de plugin niet laten doen. Dat gaat enorme bandbreedte kosten (stel dat je feed 1000 producten heeft en elk plaatje 100kb is dan heb je al 100 mb per update wat zo'n 3gig per maand is. Veel mensen hebben feeds met 100.000 producten of meer waardoor dat niet te doen is helemaal omdat de import dan uren gaat duren)


Ik ben wel bezig geweest om te kijken of ik het mogelijk kan maken dat je eigen descriptions bij producten kan maken. Nadeel is alleen dat veel feeds hun producten wisselen elke dag waardoor je elke dag opnieuw descripties moet maken. Maar misschien dat ik dat wel ooit nog in de plugin zet als ik daar een handige oplossing voor vind.



Hoi,


Bedankt voor deze info.

Ik ben wel handig met php en zou mijn eigen descriptions en plaatjes wel kunnen regelen.

Ik zie alleen nergens waar de data wordt weggeschreven en weer opgehaald, ik bedoel de database.

Ik zou graag alle velden en wat daar in staat willen zien. Dan kan ik daarna wat aan het tweaken slaan.


Bovendien zie ik niets staan bij:

Verander XML opties. > Welke extra velden?:


Ik zie daar niets om te kiezen, of b.v. een ander veld te kiezen, zodat ik een grotere versie van de afbeelding zou kunnen kiezen.


Groet,

xipe


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: Extra velden
on: October 11, 2013, 20:05

Quote from xipe on October 4, 2013, 17:21

Hoi,


Bedankt voor deze info.

Ik ben wel handig met php en zou mijn eigen descriptions en plaatjes wel kunnen regelen.

Ik zie alleen nergens waar de data wordt weggeschreven en weer opgehaald, ik bedoel de database.


als het goed is heb je meerdere tabbelen die beginnen met wp_tradetracker (zoals wp_tradetracker_extra voor de extra velden)



Bovendien zie ik niets staan bij:

Verander XML opties. > Welke extra velden?:


Ik zie daar niets om te kiezen, of b.v. een ander veld te kiezen, zodat ik een grotere versie van de afbeelding zou kunnen kiezen.


Groet,

xipe


Heb je importeren van de extra velden aangezet? Is het een tradetracker feed en levert die daadwerkelijk ook extra velden mee? Alleen als alle 3 de dingen een ja zijn zouden daar namen van de extra velden moeten staan.


eddyemmer
Member
Posts: 39
Re: Extra velden
on: October 15, 2013, 09:40

Kan je die extra velden ook oproepen in je front.php? Ik wil graag de oude prijs ook tonen.


Dus zoiets al dit:


Van 39,95 voor 29,95


Mocht een feed geen "van" prijs hebben dan zou daar niks hoeven te staan, dus:


Van voor 29,95


Ook staat er vaak in een feed tot wanneer de aanbieding loopt ook deze zou ik graag op mijn front.php willen hebben.


Is zoiets allebei mogelijk?


Thnks!


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: Extra velden
on: October 30, 2013, 23:37

Je zou de extra velden uit de mysql database kunnen halen (als het een tradetracker feed is en je extra velden importeren aan hebt staan) en daar dan iets van maken om de extra velden mee te importeren.


Ik kan kijken of ik er een extra functie aan kan hangen zodat je die kan gebruiken mocht je extra gegevens willen tonen bij elke items. Dan kan je zelf de functie opbouwen met eigen query's en dan extra text toevoegen in de item box.


Pages: [1] 2
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 4 ; Page loaded in: 0.015 seconds.