Forum

Guest  

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1] 2 3 4 5
Topic: Logo van aanbieder
eddyemmer
Member
Posts: 39
Logo van aanbieder
on: August 28, 2013, 07:59

Hallo,


Allereerst complimenten voor de plugin. Ik heb heel lang met de module van Joomla gewerkt. Werkt ook prima maar was een beetje uitgekeken op Joomla.


Wat ik wel mis bij deze plugin is een instelling dat ik het logo van een aanbieder op mijn site kan plaatsten. Zoals je ziet bij dagaanbieding .nl enz.


Of is daar wel een handig trucje voor?


MVG Eddy


eddyemmer
Member
Posts: 39
Re: Logo van aanbieder
on: September 11, 2013, 11:26

Iemand??


Fritsje
Member
Posts: 158
Re: Logo van aanbieder
on: September 24, 2013, 19:31

Dit lijkt mij ook een goede aanvulling, de bezoeker laten weten middels een logo naar welke website hij toegaat als hij klikt op het product.


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: Logo van aanbieder
on: September 28, 2013, 09:10

Je kan voor elke aanbieder een eigen store aanmaken en daar zelf een logo bij zetten. Aangezien meeste aanbieders zelf geen logo's mee leveren in hun feed zit die functie niet in de plugin zelf.


sjoerd
Member
Posts: 18
Re: Logo van aanbieder
on: October 3, 2013, 17:41

Is het wel mogelijk om de naam van de desbetreffende store (bijv. Zalando) automatisch uit de productfeed te laden? Ik heb nu bijv. 3 dezelfde schoenen naast elkaar van dezelfde winkel, maar de bezoeker ziet nu enkel het prijsverschil, maar niet in welke winkel ze kopen, is dat mogelijk door de CSS-style sheet te wijzigen?


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: Logo van aanbieder
on: October 3, 2013, 19:14

Elke store die je aanmaakt heeft zijn eigen CSS classes. Je zou dus specifieke dingen per store kunnen doen in de css. Maar dan zal je nog steeds voor elke website een eigen store aan moeten maken om dat te kunnen realiseren.


Ik zal in de toekomst kijken of ik iets kan bedenken maar ik denk dat het voornamelijk handmatig zal moeten om er afbeeldingen bij toe te voegen.


sjoerd
Member
Posts: 18
Re: Logo van aanbieder
on: October 3, 2013, 19:24

Zou het niet kunnen als een extra optie bij "Voeg of pas XML Feed aan", dat je daar handmatig een naam opgeeft voor de desbetreffende winkel, dus indien je de feed van Zalando laad, vul je bij winkelnaam "Zalando in". Ook zou je dan lijkt mij handmatig een url naar een logo kunt toevoegen voor de desbetreffende feed. Maar zoals je merkt heb ik weinig verstand op het gebied van productfeeds, dus wellicht is het technisch wel helemaal niet mogelijk.


Ik ben in ieder geval al lang blij dat ik een plugin heb gevonden waarin ik producten simpel kan inladen, hopelijk komen er nog meer stylesheets beschikbaar in de toekomst 🙂


RPG
Administrator
Posts: 326
Re: Logo van aanbieder
on: October 3, 2013, 19:33

Het grootste probleem is dat er veel feeds zijn die meerdere winkels in hun feed hebben (zoals daily feeds) Daardoor kom je tegen een probleem aan op het moment dat je een logo van een winkel aan een feed hangt.


Fritsje
Member
Posts: 158
Re: Logo van aanbieder
on: October 11, 2013, 07:58

Ik kan me volledig vinden in de vragen van Sjoerd:


Je hebt 3 paar dezelfde schoenenn in je feed, het zou echt een verschil maken als je bij de feed-opties naast een naam voor intern gebruik (die er nu al is) ook een naam voor extern gebruik kan geven. Geef je je feed geen externe naam dan ziet het er uit zoals het is, geef je de feed de externe naam 'Zalando' dan verschijnt dit woord 'Zalando' tussen de call-to-action button en de prijs ofzo, dit lijkt me een mooie plek 🙂

De bezoeker kan nu kiezen of hij klikt op de Zalando-schoenen of op die van een andere shop en komt niet uit op een shop waar hij niet naartoe wil.


Een echt logo zou nog mooier zijn maar technisch lastiger.


Ik ben net als Sjoerd niet zo technisch onderlegd dus weet niet hoe lastig dit allemaal is.


Ik zou er overigens graag voor betalen, voor deze optie.


sjoerd
Member
Posts: 18
Re: Logo van aanbieder
on: October 11, 2013, 12:19

Goed om te horen dat er meer vraag naar is.


Heb trouwens zelf nog niet uitgevonden welke feed ik voor tradetracker-daily moet gebruiken en wat dit precies inhoud, dus weet zelf niet in hoeverre die functie in de weg zit voor dit idee.


Anyways het is een erg fijne plugin om mee te werken, alleen de afwerking aan de bezoekerskant zou volgens mij heel veel beter kunnen, bijv. ook door meer standaard stylesheets en meer informatie uit de feed te kunnen laden (hopelijk komt daar ook nog een keer een goede handleiding/tutorial voor), dus bijv. hoe je standaard de verzendkosten er bij kunt zetten (ipv via de more information button).


Uiteraard ook bereid om te betalen voor verbeteringen van deze plugin! Plus het zou uiteraard een stimulans zijn om de plugin bij collega's aan te raden. 😉


Pages: [1] 2 3 4 5
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 4 ; Page loaded in: 0.016 seconds.